Dengan lebih dari 170 tahun sejarah dalam fermentasi, Lesaffre memasok ragi dan bahan pembuat roti terbaik di dunia kepada para pembuat roti di seluruh dunia—mulai dari pembuat roti industri hingga pembuat roti rumahan.
Lesaffre dilengkapi dengan keahlian dan fasilitas terkini yang mencakup jaringan global Baking Center™ serta fasilitas R&D dan manufaktur. Dengan demikian, kami dapat membantu para pembuat roti di seluruh dunia untuk memenuhi berbagai kebutuhan pembuatan roti modern yang terus berubah.
Warisan Berbagi Pengetahuan
Since we established our first technical support centre in France in 1974, our knowledge-sharing tradition has endured through the years. Lesaffre has been handing down recipes and business know-how from one generation to another, and one culture to another.
Our Baking Center™ help drive the following areas:
Warisan Berbagi Pengetahuan
Transcending cultural boundaries, the language of bread is a familiar mix of appealing aromas, flavours, textures, sounds and visuals. In our centre for bakery excellence in France, sensory experts use dynamic methods to translate consumer vocabulary into technical know-how and practical advice.
Whether you specialise in pan de sal, Japanese milk bread, roti manis, baguettes or brioche, we can help you customise taste profiles to meet your baking needs.
Komitmen Lesaffre terhadap R&D dalam Solusi Ragi
R&D has been one of the strategic pillars of our group since 1965, and is a key reference point when producing, transforming and marketing all forms of yeast.
One of our R&D objectives is to achieve a balance across staying at the cutting edge of innovation, launching new products and developing new applications in the area of yeast.
Hal-hal besar dimulai dari hal-hal kecil. Kami ingin sekali mendapat kesempatan untuk mempelajari lebih lanjut tentang Anda dan bisnis Anda, serta berbagi sedikit tentang bisnis kami.